25 Φεβρουαρίου 2009

Οοοομ στο Bhutan

Το πρωί έχει κίνηση. Μετά τηλέφωνα, email, λογαριασμοί, σπιτονοικοκυρές, άγχος, παιδί μου είσαι χλωμό, τα χάλια σου έχεις, κοντεύεις να πάθεις εγκεφαλικό από το στρες. Γι αυτό το hoteleio σε στέλνει σήμερα για zen διακοπές στο μακρινό και μυστηριώδες βασίλεο του Bhutan, εκεί, ανάμεσα σε Κίνα και Ινδία, στα ανατολικά Ιμαλάια.
Εκεί θα πας και θα ψάξεις να βρεις το hoteleio ησυχαστήριο που έφτιαξαν για σένα τα Aman Resorts και που σε περιμένει για να σε φροντίσει και να βάλει τα νεύρα σου σε τάξη.
Θα δεις πώς ζούνε οι καλοί bhutan-άνθρωποι και οι καλοί βουδιστές μοναχοί που διατηρούν τις αποστάσεις τους και από το κινητό σου και από το laptop σου και από την πολυεθνική σου. Να σκεφτείς ότι τα Aman Resorts ήταν η πρώτη ξένη εταιρεία στην οποία δόθηκε άδεια να φτιάξει εκεί τα ωραία (και όχι και τόσο ασκητικά) καταλύμματά της.

Σκέφτεσαι στρώμα από άγριο μαλλί, άγριο μέλι και τσάι για πρωινό και σκληρή ζωή στα απίστευτα ιμαλαϊανα υψόμετρα του Bhutan; Σκέψου καλύτερα. Να ηρεμήσεις είπαμε, όχι να ταλαιπωρηθείς. Σκέψου τί ωραία θα διαλογιστείς στα δωμάτια του Amankora:



Σκέψου να ξαπλώνεις μπροστά σ' αυτό το θρυλικό παράθυρο και να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο ενώ λιάζεσαι στην αστραφτερή μέρα που έχει ξημερώσει πάνω σου ο Βούδας. Μα δε νιώθεις κιόλας πιο υγιής; Εγώ ναι πάντως.

Η μυστικιστική σου εμπερία θα σου κοστίσει χοντρικά 900 ευρώ την ημέρα, αλλά σκέψου πόσα θα γλιτώσεις από τους γιατρούς και τους ψυχολόγους!
Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις την τύχη σου στην τοξοβολία (είναι κάτι σαν να λέμε το εθνικό άθλημα εκεί πάνω), να δοκιμάσεις τα spa τους που βασίζονται σε παραδοσιακές τεχνικές με βότανα και φυτά και αν είσαι τυχερός να πάρεις την ευλογία ενός πραγματικού βουδιστή μοναχού. Δεν ξέρεις πού μπορεί να σου χρειαστεί...
Στείλε cart postal, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails