25 Φεβρουαρίου 2009

Η Αληθινή Blue Lagoon!

Θυμάσαι όταν ήσουν μικρός , στα υπέροχα 80s,που έβλεπες το Blue Lagoon με τη ναυαγήσασα Brook Shields και σου τρέχανε τα σάλια ; Και θυμάσαι πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί εσύ τι θα έκανες αν βρισκόσουν ναυαγός χωρίς ελπίδα στο καταραμένο νησί (με την Brook Shields η όχι, μικρή σημασία έχει...); Λοιπόν, με 2.5 χιλιάδες δολάρια τη βραδιά μπορώ να σε ναυαγήσω μια χαρά στο νησί Turtle, κάπου εκεί στα Fiji...


Θα μείνεις σε ένα από τα δεκατέσσερα bures του νησιού με τη δική σου ασπριδερή αμμουδιά. Η καλύβα σου θα μοιάζει κάπως έτσι:



Θα την έχουν φτιάξει για σένα από ντόπια fijiανά υλικά , τίγκα στο ξύλο και με παράθυρα από παντού να χαζεύεις τη θέα και την απανταχού θάλασσα που είναι στ' αλήθεια γαλανή. Δες τι ωραία ταβάνια φτιάχνουν στα Fiji!



Και θα έχεις την προσωπική σου bure mama που θα φροντίζει να μη σου λείψει τίποτα! Κάτι σαν butler δηλαδή , αλλά the fiji way. Μπορείς να τη φανταστείς ψιλή μελαχροινή μιγάδα με μία άγρια ορχιδέα στο αυτί , αν και πολύ αμφιβάλλω ότι θα είναι έτσι.

Στο Turtle Island, που λες, μπορείς να κάνεις ιππασίες στην ακροθαλασσιά, ιστιοπλοϊες στα ανοιχτά, πικνίκ με αστακό και champagne σε μυστικές τοποθεσίες, scuba diving, massage, βαρκάδες στο ηλιοβασίλεμα, απλωτές, ξαπλωτές, και ό,τι άλλο θα κάνει τους εχθρούς σου να σκάσουν με το διακοπο-album σου. Όπως αυτό:

Άμα σου έρθει πιπί σου μεσούντος του ρομαντικού dinner τί κάνεις; Τί θα έκανε η Brook?


Όλες οι δραστηριότητες στο Turtle Island, ό,τι φας, ό,τι πιεις, είναι δωρεάν. Δωρεάν επειδή έχεις πληρώσει δύο με τρεις χιλιάδες δολλάρια (1500-2500 ευρώ) για κάθε βραδιά . Φάε όσο μπορείς περισσότερο λοιπόν!

Το καλύτερο δε στο είπα όμως: αν είσαι πλούσιος η πολύ πλούσιος σταμάτα να διαβάζεις blog στο ίντερνετ και πάρε τον ταξιδιωτικό σου πράκτορα: αυτός ξέρει! Μπορεί να σου νοικιάσει ολό-κλη-ρο το νησί για μία εβδομάδα! Εσύ και 27 ακόμη φίλοι σου μπορείτε να παίξετε τελείως ανενόχλητοι με 300.000 dollars! (234.000 ευρώ. ήτοι 8357 έκαστος. )
Ωραία δε θα είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails