26 Φεβρουαρίου 2009

Oh Boy, Oh Boy, Oberoi.

Τα Oberoi Hotels & Resorts τα ξέρεις. Βρίσκονται στη Μέση Ανατολή και την Αίγυπτο και είναι εξωτικά και υπερχλιδάτα, οπότε όταν πηγαίνεις να κλείσεις κανένα μεγάλο deal με πετρέλαια, εκεί να κοιμάσαι.
Ανάμεσα στις λίμνες και τα παλάτια του Udaipur της Ινδίας θα βρεις το Oberoi Udaivilas, χτσμένο σαν παραδοσιακό Ινδικό παλάτι, δηλαδή κάπως έτσι:

Μην πάρεις ταξί. Στο ξενοδοχείο θα φτάσεις με τελετουργική βαρκάδα διασχίζοντας τη λίμνη Pichola ξαπλωμένος σε αναπαυτικά μαξιλάρια , έτσι για να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα.
Τα δωμάτια του Oberoi Udaivilas ανοίγουν σε ημι-ιδιωτικές πισίνες, κήπους και πρασινάδες και θέα στη λίμνη και στο χρυσαφί ήλιο,εκτός αν προτιμήσεις την προεδρική σουίτα με ολοδική σου πισίνα και deck, οπότε η ζωή για σένα θα μοιάζει κάπως έτσι και θα κοστίζει 240.000 ρουπίες*:Οπωσδήποτε δες τα virtual tours στο site του ξενοδοχείου και θαύμασε τα δωμάτια και τα spa και τις γιόγκες και τις πισίνες εδώ και κεί. Θαύμασε όμως πιο πολύ την προεδρική σουίτα και το δωμάτιο των κεριών.

Πες μου τώρα εσύ, είναι τυχαίο που το Oberoi έχει και βραβεία Conde Nast (πρώτο στην Ασία και τέταρτο στον κόσμο για το 2008), και T & L (δεύτερο στην Ασία και τέταρτο στον κόσμο) και είναι και στη θρυλική και πολυτραγουδισμένη λίστα Forbes Resorts 400;

ps: 240000 INR είναι περί τα 3727 ευρώ, κύριε Πρόεδρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails