31 Μαρτίου 2009

Αγόρασε "λίγο ξενοδοχείο" στο Dubai.

Όλα τα περίεργα συμβαίνουν στο Dubai. Oι dubai ανθρωποι χτίζουν με μανία τα πάντα. Φτιάχνουν νησιά και αμμουδιές στο πουθενά, φτιάχνουν λίμνες, φτιάχνουν χιονοδρομικό μέσα στην τσουρουφλιστή έρημο, you name it! Φτιάχνουν και το The Cube. Ιδού:


561 διαμερίσματα με όλα τα high tech comforts και μάλιστα μέσα στη Dubailand και στο Dubai Sports City που εσύ τα αγοράζεις με μακροχρόνιο leasing και τα χρησιμοποιείς και τριάντα μέρες το χρόνο, όταν θα βρίσκεσαι στο Dubai για business. Εννοείται ότι το μέρος θα έχει service ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Αν σου αρέσει το Dubai, σπεύσε να αγοράσεις τη φωλίτσα σου, γιατί είναι, λέει, τρομερή επένδυση. Εγώ δεν ξέρω πολλά γι αυτό και προτιμώ τα μαγικά νησιά με τα καθαρά νερά από τους μανιακούς dubai κατασκευαστές που χτίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Αλλά για ένα τριήμερο θα έρθω να σε δω στη Dubailand!


Δες και την ωραία πισίνα του ξενοδοχείου με τις ιλιγγιώδες θέες και αυτούς τους σουρεαλιστικούς κίονες που με κάνουν να θέλω να κλαίω και να γελάω ταυτόχρονα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails