4 Μαρτίου 2009

Ένα Καστρoteleio 900 ετών!

Το ξέρω ότι σε συναρπάζουν τα κάστρα. Αυτά τα ευρωπαϊκά. Που στους κήπους τους γίνονταν μονομαχίες και σκευωρίες και βασιλικοί περίπατοι. Σε τέτοιο θα σε πάω με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθούμε στο West Sussex της Μεγάλης Βρετανίας. Το Amberley Castle κάποτε προοριζόταν για άγγλους βασιλιάδες, ιππότες, αυλικούς αλλά σήμερα είναι η σειρά σου. Θα γίνεις βασιλικότερος του βασιλέως σου λέω!

Αυτό εδώ θα σου αρέσει πολύ. Είναι ένα δεντρόσπιτο στους , αχανείς απ' ό,τι μπορείς να δεις κήπους του κάστρου που μετατρέπεται σε ένα super ρομαντικό restaurant a deux, που πάνω στα κλαδιά του εσύ και η διαλεχτή σου ή ο διαλεχτός σου θα ζήσετε μοναδικές gourmet στιγμές. Ωραίο δεν είναι;


Τα δωμάτια είναι όπως οφείλουν να είναι τα δωμάτια σε ένα κάστρο : πολύ επιβλητικά, με βελούδα και αντίκες, έτσι που να νομίζεις ότι θα έχεις πάει πέντε έξι αιώνες πίσω. Δες μερικά και παραδέξου: μπορεί να μην είναι του προσωπικού σου γούστου αλλά θα τα δοκίμαζες για μερικές μέρες, σωστά;

Το Amberley φημίζεται και για την κουζίνα του, την οποία θα απολαύσεις (εκτός από το παραμυθένιο tree house που είδες παραπάνω) εδώ:
Ή εδώ , με αληθινή πανοπλία να μετράει τις μπουκιές σου. Spooky?

Kαι δε θα χρειαστεί και να στριμωχτείς γιατί πολύ απλά και εύκολα με περίπου 12500 λίρες (ήτοι 14.000 ευρώ) την ημέρα το νοικιάζεις ολόκληρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails