17 Νοεμβρίου 2009

Βόλτα στα Φανταστικά Chalet. Θα πάρετε;

Αφού ο καιρός δεν παίρνει μία απόφαση, ή να χειμωνιάσει ή να μη χειμωνιάσει, έλα να πάρουμε τα βουνά και πάλι και να ξετρελαθούμε σε ξέφρενα σλάλομ στα χιονισμένα βουνά της Ελβετίας. Δεν ξέρεις σκι; Αυτό δεν έχει καμία σχέση, ούτε κι εγώ ξέρω, αλλά ξέρω να φτιάχνω χιονάνθρωπο και να πίνω κονιάκ την ώρα που οι αγαπημένοι μου φίλοι γκρεμοτσακίζονται στις πλαγιές.
Σου έχω εδώ ένα ποτ πουρί από μαγευτικά chalets στην Ελβετία, στο Verbier ,το σούπερ χιονισμένο ski resort που βρίσκεται -πού αλλού;- στις ελβετικές Άλπεις. Είναι όπως το βλέπεις και ,όπως καταλαβαίνεις, δε θα βρεις και πολλά Roms-To-Let-With-Toilet εδώ...
Λοιπόν, πάρε τα ζεστά σου, τις παντόφλες, τα σκουφιά και τα γάντια, πάρε κασκόλ και ισοθερμικά καλτσόν, πάρε τους φίλους σου, όχι αυτούς που γκρινιάζουν, τους άλλους και βουρ: να έξι chalets που φιλοξενούν εώς δώδεκα άτομα :

Chalet Cheyenne:

Chalet Chineur:
Chalet Max:

Chalet Septieme Ciel:

Chalet Sorojasa:


Chalet Treize Etoiles:

Σίγουρα παρατήρησες τα αχνιστά τζακούζι στις παγωμένες βεράντες, τα τεράστια παράθυρα με θέες στην αιωνιότητα, το cozy ξύλο παντού, τα τζάκια και τις λαχταριστές πολυθρόνες. Φαντάσου ζεστασιές και χουζούρι και διάβασμα εκεί. Ναι, κι εγώ συγκινήθηκα.
Φαντάσου επίσης ότι τα συγκεκριμένα chalet έρχονται με προσωπικό και με σεφ που φτιάχνει όλο λιχουδιές για να φχαριστιέσαι. Με λίγα λόγια, αν κλείσεις τα αυτιά σου, ακούς τη μελωδία της ευτυχίας...
Υπολόγισε από 10 περίπου εώς 18 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, διαίρεσε με τον αριθμό των ατόμων που κατάφερες να πάρεις μαζί σου, μέτρα τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε ποιό δρόμο πρεπει να διαλέξεις... Και για να σε βοηθήσω λίγο, πάρε και ένα τελευταίο tip:

Δες επίσης ελληνικά αξιολάτρευτα σαλέ εδώ και εδώ.

2 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails