6 Νοεμβρίου 2009

Τρίκαλα Κορινθίας: Κοντινή Απόδραση στο Χρωματιστό Chalet

Θέλεις να πας ένα πουσουκου αλλά μέχρι να σχολάσεις την παρασκευή, να μαζέψεις τα συμπράγκαλα, να ξεκινήσεις, έχει πάει ήδη οχτώ. Χρειάζεσαι κάτι ωραίο, βολικό και κοντινό: δε θέλεις να οδηγείς στην Κατάρα μέσα στη μαύρη νύχτα, έτσι δεν είναι; Ένα ωραίο, βολικό και κοντινό βρίσκεται στη Ζήρεια, στα Τρίκαλα Κορινθίας. Τα έχει όλα: εντυπωσιακή οργάνωση και φροντισμένη τουριστική υποδομή, τη λίμνη Δόξα για ονειρεμένο περίπατο και ένα σωρό χωριά γύρω γύρω από τα Τρίκαλα έτοιμα προς ανακάλυψη, οπότε να βαρεθείς αποκλείεται.
Εκεί, στα Τρίκαλα ο Γιώργος, η Κωνσταντίνα και ο Νάστος έχουν κάνει πράξη μία πολύ ωραία ιδέα που λέγεται Το Σαλέ των Χρωμάτων. Παραδοσιακή Φινλανδική κατασκευή απ' έξω και η χαρά της ζωής από μέσα με το κάθε δωμάτιο να έχει το δικό του χρώμα και το δικό του χαρακτήρα. Συν ένα κοινόχρηστο σαλόνι με θέα, τζάκι και ζεστασιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Για δες:

Είναι ξεχωριστό γιατί: έχει μία φρεσκάδα και ένα κέφι. Ένα πράγμα μπριόζικο! Τα παιδιά- ιδιοκτήτες κανονίζουν ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα για να ξεκουνηθείς επιτέλους: ιππασίες, τοξοβολίες, βόλτες, χιονένια σπορ και ένα σωρό άλλα. Έχουν όρεξη οι άνθρωποι και δεν κρύβεται.

Το πρωινό είναι σούπερ και έχει διάφορες λιχουδιές, όπως φρεσκοζυμωμένο ψωμί. Γιαμ...
Στα δωμάτια θα βρεις και dvd στην περίπτωση που θέλεις να χουχουλιάσεις στο δωμάτιο το βράδυ.

Και, επειδή το προηγούμενο post άνηκε στην κατηγορία "άσε-τα-παιδιά-στη-γιαγιά", στη σοφίτα του σαλέ, θα βρεις bonus φανταστικό παιδότοπο και το μικρό ιδιοκτήτη Νάστο έτοιμο για μύηση στα μυστικά του σαλέ και του βουνού.
Δες εδώ πολλές fun φωτογραφίες και σκέψου: δεν είναι μία πολύ ωραία ιδέα;

Καλό Σαββατοκύριακο!



1 σχόλιο:

  1. πολύ όμορφο και φροντισμένο από όσο είδα και στο website τους. Έχει και snowmobile, βόλτες με αλογάκια, τοξοβολίες και άλλα ωραία.
    Μπράβο στους ιδιοκτήτες.
    Καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails