20 Νοεμβρίου 2009

Πού να πάω το Σαββατοκύριακο; Στο Πήλιο θα πάω.

Αν με ρωτήσεις, εμένα το Πήλιο είναι το αγαπημένο μου. Γιατί έχω περάσει μούρλια καλοκαίρι στο Χορευτό και έχω κλέψει και κεράσια κατεβαίνοντας. Γιατί μία άλλη φορά σε μία ταβέρνα στην πλατεία της Ζαγοράς λίγο έλειψε να σκάσω. Γιατί στο Μούρεσι είδα πρώτη φορά σαλαμάνδρα (και τελευταία μέχρι στιγμής). Γιατί η Μακρυνίτσα έχει αυτή την πλατεία τη μελαγχολική, ιδανική για να πίνεις ελληνικό καφέ και να χαζολογάς το Βόλο να λιάζεται από κάτω. Γιατί όλες οι διαδρομές είναι καταπράσινες με ποτάμια και πουλιά και πλατάνια και κισσούς και ξεκουράζεται το μέσα σου. Και ακόμη ένας λόγος: έχει άπειρους ξενώνες και πολύ καλή υποδομή. Επαγγελματικά πράγματα.
Βρες τώρα κι εσύ ένα λόγο να γίνει το Πήλιο το αγαπημένο σου: το Παλιό Ελαιοτριβείο! Παλιό στ' αλήθεια: του 19ου αιώνα. Το πήραν άνθρωποι καλοί, με μεράκι και σεβασμό στα πράγματα και έφτιαξαν ξενώνα παραδοσιακό σούπερ: Από δίπλα περνάει και ποταμάκι και - φυσικά - έχει την απαραίτητα πλατανοδροσιά.


Τα δωμάτια είναι χορταστικά μεγάλα και ό,τι πρέπει για να ξανανιώσει ο έρωτας σας πουλάκια μου. Πέτρα. ξύλο, ζεστασιά, ησυχία και το ποταμάκι απ' έξω να πιτσιλάει και ο πλάτανος να θροίζει αυτάρεσκος. Τόσο ατμοσφαιρικό! Love is in the air...
Δεν είναι καθόλου άσχημα τα πράγματα! Κοίτα τί ωραία δουλειά έχουν κάνει στα δωμάτια και στους εσωτερικούς χώρους:
Το βλέπεις καθαρά, το μέρος είναι γεμάτο αγάπη. Οργανώσου: πάρε μπουκάλι κρασί και τα καλά τα ποτήρια, πιάσε πρώτη θέση τζάκι και θυμήσου το πρώτο ραντεβού και εκείνες τις διακοπές και εκείνη τη φορά που....
Εγγυημένη επιτυχία. Άλλος άνθρωπος θα μου 'ρθεις τη δευτέρα.


Ααααχ, ο έρωτας...

Δες στο site τις προσφορές για καθημερινές (αλήθεια, δε σου έχουν περισσέψει τρεις μερούλες άδεια;) και πολλές, πολλές ωραίες φωτογραφίες για να το αποφασίσεις επιτέλους.

Περιμένω φωτογραφίες (ή και προσκλητήριο...).

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails