4 Νοεμβρίου 2009

Έπιασε Κρύο; Αγκαλιές στο Μικρό Πάπιγκο...1700!

Η hotelista αναγνώστρια Κατερίνα είναι η αφορμή για αυτό το post (και, κυρίως, για μία ωραία βορινή εκδρομή που έρχεται). Γιατί, η Κατερίνα ξεσπάθωσε και είπε "μία φορά να δω ένα ξενοδοχείο που να μπορώ στ αλήθεια να πάω κι εγώ"... Ας μαζέψουμε όλοι τα σάλια μας και την όρεξη μας και μία μικρή αδειούλα και ιδού: ένα hoteleio στο Πάπιγκο που μας έκλεψε την καρδιά.

Το Πάπιγκο το ξέρεις, με το ωραίο του Ποτάμι με τα γεφύρια και τη Δρακολίμνη και το Φαράγγι του Βίκου(και το καταφύγιο στη Ραδόβολη άμα είσαι των extreme sports) και τα χιονισμένα του σπιτάκια το χειμώνα και τα γύρω γύρω Ζαγοροχώρια (και όλες τις αμαρτωλές πίτες και λιχουδιές που είχαμε φάει τότε...).
Εκεί στο Πάπιγκο θα βρεις όλες τις ομορφιές και θα βρεις και ένα chalet, το “Μικρό Πάπιγκο...1700”. Μα είναι μαγικό: αναπαλαιωμένη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, φανταστικά amenities, συγκινητικές design λεπτομέρειες και μία ατμόσφαιρα όλο ζεστή μοντερνιά. Ή μήπως μοντέρνα ζεστασιά; Για να μην μπω σε λεπτομέρειες όσον αφορά το πρωινό...
Είναι σαφές: έχω τυφλωθεί από έρωτα. Δες μερικές φωτογραφίες και τυφλώσου κι εσύ:


Σε επιλεγμένα δωμάτια του υπέροχου ξενώνα θα βρεις και λίγο απ' αυτό: Να ένας λόγος παραπάνω να κάνεις τη μεγάλη βόλτα μέχρι το Πάπιγκο. Και για να τη φχαριστηθείς όπως αξίζει πάρε μερικές μερούλες από όλα, άσε τα παιδιά στη γιαγιά, το κινητό στον πάγκο της κουζίνας, το λάπτοπ στο γραφείο (αν επιμένεις το ξενοδοχείο έχει και ιντερνετ και business center όπου μπορείς να εκτυπώσεις και να στείλεις τα fax σου).
Και τέλος, στο site βρίσκεται αυτό:
OFFER 1:
«ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ : 550 €»
OFFER 2:
«ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ: 250 €». Η προσφορά ισχύει από Κυριακή έως Πέμπτη.
Είναι οι άνθρωποί μας, δε βρίσκεις;
Για περισσότερα, λεπτομέρειες, κρατήσεις, εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας επικοινώνησε με το "Μικρό Πάπιγκο...1700" εδώ και για περισσότερες λαχταριστές φωτογραφίες εδώ.

8 σχόλια:

  1. εξαιρετικά όμορφο και αποκλειστικά για 2 - τα παιδιά σίγουρα με τη γιαγιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9.3.10

    Πολύ αρνητική εντύπωση μου έκανε το εστιατόριο που θυμίζει εστιατόριο Μυκόνου (λευκά βότσαλα...που άλλωστε επικρατούν σε όλο τον ξενώνα μέσα και έξω, λευκές καρέκλες, λευκά τραπέζια, λευκά μαδέρια στο ταβάνι!!!) και οι τιμές που είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ (κτήμα ΑΛΦΑ κόκκινο 58 ευρώ!!!!!)
    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20.2.11

    Εμείς μόλις επιστρέψαμε απο εκεί. Πήγαμε Τετάρτη και αναχωρήσαμε Παρασκευη. Δεν κουνιόταν φύλλο. Δεν υπήρχε ούτε ένα καφέ ανοιχτό στο Μεγάλο Πάπιγκο. Ένοιωθες την ερημιά. Αν ξεχάσετε να πάρετε τσιγάρα, ξεχάστε το κιόλας γιατί το πιο κοντινό περίπτερο είναι 11 χιλιόμετρα μακριά, στην Αρίστη. Απο Εστιατόρια το μόνο που βρήκαμε ανοιχτό ήταν το ΔΙΑΣ στο Μικρό Πάπιγκο, λίγο πιό κάτω απο το Ξενοδοχείο το οποίο και ήταν value for money απο κάθε πλευρά (εξυπηρέτηση, φιλικότητα, φαγητό, τιμές -εξαιρετική μοσχαρόσουπα-).
    Την πρώτη μέρα φάγαμε στο Ξενοδοχείο. Η σάλτσα ήταν pummaro σίγουρα και δεν μπορώ να πώ ότι άξιζε τα λεφτά του. Επίσης για το πρωινό τα κέικ ήταν του εμπορίου (τραγικό αν σκεφτείς τι πληρώνεις). Απο το δωμάτιο όμως μείναμε ικανοποιημένοι. Είχαμε κλείσει Junior Suite και ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Θα μπορούσαν όμως να προσφέρουν -για την τιμή του και απο τη στιγμή που σου έχουν στο δωμάτιο καφετιέρα- το νερό δωρεάν. Βέβαια, δεδομένου ότι ήμασταν στα Ζαγόρια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πίναμε απο τη βρύση. Στα θετικά το wifi και τα εξαιρετικά στρώματα Cocomat και τα λινά τους που πιστεύω ότι ουσιαστικά αυτό πληρώνουμε. αν είχα να επιλέξω; χμ...
    Πρίν τις γιορτές μείναμε στο Δεσποτικό στο Πήλειο (Πορταριά). ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Και ως Ξενοδοχείο και ως τιμές και ως φαγητό (πολύ πλούσιο πρωινό και όλα εξαιρετικά νόστιμα). Δεδομένου ότι δεν κουνιέται φύλλο εκεί αξίζει να πάτε αν θέλετε να απομονωθείτε απο όλους και όλα και να γουτσουνιάζετε όλη μέρα και όλη νύχτα! Όταν πήγαμε εμείς έβρεχε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε καμία δραστηριότητα (ράφτινγκ, ιππασία). Γιατί καλό το γούτσου γούτσου αλλά πόσο πιά;
    Δεδομένου ότι είμαι Στέλεχος σε μια απο τις μεγαλύτερες αλυσίδες Ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Εξωτερικό, οφείλω να είμαι ειλικιρινής.
    Δωμάτιο: 10
    Τοποθεσία-Χώρος: 10
    Φαγητό Ξενοδοχείου : 8
    Φαγητό στο ΔΙΑΣ: 10
    Εξυπηρέτηση: 9 (ήταν ένας Ρουμάνος υπάλληλος που ήταν στα πρωινά και με το ζόρι σου έλεγε καλημέρα. Την κατάσταση έσωζε η ιδιοκτήτρια.)
    Καθαριότητα: 10

    Το προτείνω, αλλά να τρώτε ΕΞΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25.4.11

    Και εμεις μολις επιστρεψαμε ! Μειναμε 1 εβδομαδα και ηταν καταπληκτικα!!!
    Αυτο το ξενοδοχειο ειναι ονειρεμενο και η σουιτα που μειναμε απλα υπεροχη ...Δεν ειναι μονο η μοντερνα πολυτελεια, που το κανει και ξεχωριζει, ειναι και η εξυπηρετηση..καθε μερα πρωινο στο δωματιο,και χωρις να μας το χρεωσουν,εξαισιο και σπιτικο, ομελετα ζητησαμε -τηγανιτες και μαφιν σοκολατα φοβερα..η σουιτα εχει espressiera,δωρεαν και καφε δηλαδη..ε ενταξει πολυ λογικο ειναι να χρεωνεται το νερο, δεν ειναι πολη, μεσα στο δασος εισαι,ολα με τα χερια πανε!!στη τελικη στο λενε κιολας στο check in ,: ''εισαι στο Παπιγκο πιες νερο αφοβα απο τη βρυση και παρε μαζι σου στην Αθηνα γυρνοντας !! ''.
    Στο εστιατοριο φαγαμε super,και γενικα τρωγαμε εκει (και στο δωματιο) γιατι εχει ωραια ατμοσφαιρα και μας αρεσε το finger food που εχουν..και πολυ καλες τιμες!
    Φαγαμε και στο Δια παρακατω μια φορα, καλο
    ταβερνακι,για μια φορα.
    Γενικα για να ανακεφαλαιωσω , το ξενοδοχειο ειναι υπεροχο, μεσα στο δασος, ξεχνας αμαξι-κινηση και ηρεμει το κεφαλακι σου ,και σιγοuρα ειναι value for money !!!!!
    Oτι πληρωνεις παιρνεις παιδια, και εκει σιγουρα το αξιζει , και με το παραπανω !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26.4.11

    Καταγομαι απο την Ηπειρο και μενω στα Ιωαννινα. Ενημερωνω λοιπον.
    Το ποταμι πριν το Παπιγκο , ο Βοιδοματης ,που ειναι και το καθαροτερο της Ευρωπης , εχει τετοιες λευκες ωραιες πετρες ,και το ξενοδοχειο αυτο ειναι ολοκληρωτικα εντος θεματος αισθητικα
    και κυριολεκτικα , σαν συνολο! εχουν κανει φοβερη δουλεια εκει πανω ....
    Επισης εχει βραβευθει για τις οικολογικες του υπηρεσιες. Και ειναι το μοναδικο στην Ηπειρο !
    Χαιρομαι γι'αυτο!
    Στην Μυκονο δε , που παω απο το 1978, δεν εχω δει σε καμια παραλια τετοια λευκα βοτσαλα !! , αντε μεχρι σταχτι στα Χουλακια .
    Λοιπον να μην ειμαστε απολυτοι αλλα πιο ανοιχτομυαλοι , ευτυχως που ανοιγουν τις πορτες τους τετοια ξενοδοχεια στην περιφερεια και δινουν στο design αλλη διασταση , ελευθερο για το ευρυ κοινο και οχι ελιτιστικο.
    Και επειδη εχω μεινει κιολας 2-3 φορες το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7.5.11

    AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ , ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ .
    ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ EVER!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ VALUE FOR MONEY ,ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ . ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ ... ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25.5.11

    Einai fantastiko ...hot - teleio !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17.11.11

    Paidia to sygkrotima auto einai diamanti !!!
    28 oktomvrioy meiname kai trelathikame.
    xwris polla logia einai exairetika prototipo kai original se ola toy!!!!!!!! AAA'
    dimitris sarakinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails