6 Οκτωβρίου 2009

Μας αρέσει το Sofitel μας!

Το Sofitel Athens, το ξέρεις, το έχεις δει απ' έξω εκείνη τη φορά που είχες πάει στα Σπάτα να πάρεις τη θεία Τασία ή εκείνη τη φορά που πήγαινες στο IKEA και ,φυσικά, χάθηκες. Η αλυσίδα Sofitel έχει πολλά τέτοια τέρατα σε όλο τον κόσμο που στους γυάλινους ορόφους τους ανεβοκατεβαίνουν βιαστικοί γιάπηδες, καμαριέρες με καλοσιδερωμένες στολές και όμορφες μυστηριώδεις αεροσυνοδοί.
Μας αρέσει το Sofitel μας γιατί:

Μέσα στα συμφραζόμενα αεροδρόμιο-αττική οδός-εμπορικό πάρκο, στα δύο βήματα από την έξοδο των αφίξεων και με αυτή τη φουτουριστική γλυπτική παραδίπλα, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μία αληθινή, ζωντανή μεγάλη πόλη. Και αυτό είναι παρήγορο.

Στον ένατο όροφο του έχει αυτή την θερμαινόμενη πισινούλα και εκεί, προστατευμένος από την κηροζίνη και από τον πολύ θόρυβο μπορείς να πλατσουρίσεις χαζολογόντας με θέα στους αιθέρες και το πέρα δώθε των αεροπλάνων και των ανθρώπων και των όμορφων αεροσυνοδών. Το δωμάτιο με φουλ θέα θα σου κοστίσει 235 έουρος.
Είναι το πρώτο hoteleio στον κόσμο όλο "του οποίου το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης πιστοποιείται με το ISO14001:1996 εφαρμόζοντας το νέο διεθνές πρότυπο BS8555:2003". Αυτό το λέει εδώ, σε παρακαλώ, διάβασε περισσότερα και πες μου κι εμένα περί τίνος πρόκειται...
Δες μερικές ακόμα πισίνες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails