8 Σεπτεμβρίου 2009

Rooms ToLet With Toilet...

Θυμάσαι τα hoteleia που σου έδειξα; Θυμάσαι τις θεικές θέες και τις ιδιωτικές πισίνες; Τις prive βεράντες και τους αποκλειστικούς butlers; Τα μαρμαρένια πατώματα και τα μπάνια αλά ρωμαική αυτοκρατορία; Τα θυμάσαι; Ξέχασέ τα. Η πραγματική πραγματικότητα ζει στα κυκλαδονήσια και λέγεται RoomsToLetWithToilet. Και το εννοεί! With toilet! Δίπλα στο Toilet θα βρεις το απαραίτητο ντουσολάστιχο που καταλήγει στο σιφώνι, πράγμα πολύ πρακτικό γιατί μπορείς να κάνεις όλες σου τις "δουλειές" ταυτόχρονα και να μη χάνεις άλλο πολύτιμο χρόνο στο μπάνιο! Τί να το κάνεις το ζεστό νερό μάνα μου; Καλοκαίρι είναι!
Πρωινό; Α, όχι, το πρωινό δεν περιλαμβάνεται στα 110 ευρώ. Σερβίρεται πρωινό, παραδοσιακό, και είναι στα 10 ευρώ το άτομο. Όχι κύριοι. Το ψωμί-μαρμελάδα tico σε ατομική συσκευασία-μέλι δεν είναι παραδοσιακό πρωινό.... Και τα κρεβάτια από σουηδικό ξύλο δεν είναι "παραδοσιακή επίπλωση με μεράκι". Εκτός βέβαια αν βρίσκεσαι στη Σουηδία.
Είναι η πατροπαράδοτη post-vacation γκρίνια του υποψιασμένου έλληνα που κάνει τουρισμό στη χώρα του. Δίπλα στις υπέροχες προσπάθειες που γίνονται στα νησιά, στα καταπληκτικά hoteleia που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μία λιστα Conde Nast βρε αδερφέ, υπάρχουν ακόμα οι RoomsToLetWithToilet τραγωδίες, έτοιμες να ισοπεδώσουν το ηθικό σου και τις διακοπές σου. Και το budget σου. Γι αυτό κι εσύ φρόντισε να οργανωθείς καλά μέχρι την επόμενη σαιζόν. Θα σου κάνω εντατικά μαθήματα. Και θα δώσεις και εξετάσεις.
Καλό χειμώνα!

2 σχόλια:

  1. και μετά παραπονιόμαστε γιατί οι τουρίστες πηγαίνουν στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου.
    Πολύ ωραίο το blog σας.
    Κάποια στιγμή μόλις βρω το χρόνο θα σας στείλω μερικά links με hoteleia από το αρχείο μου.
    Βασίλης :σύζυγος Άσπας, μπαμπάς Εβελίνας+Εβίτας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένω με αγωνία Βασίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails