18 Σεπτεμβρίου 2009

Buddha-Bar στην Πράγα

Ααααχ, η Πράγα! Είναι ωραία και μεσαιωνική και περνάς πολύ ωραία κάθε φορά που πάς εκεί, το ξέρω. Το ξέρουν και οι υπεύθυνοι του γνωστού παριζιάνικου Buddha-Bar concept που άνοιξαν προσφάτως το νεότερο μέλος της αλυσίδας στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Είναι ,σου λέει, αυτό το Buddha-Bar Hotel μία μίξη από ανατολίτικα, αποικιακά και μοντέρνα στοιχεία και θα σου αλλάξει το lifestyle: με γλαφυρές σουίτες και πολύ (πραγματικά πολύ) κόκκινο, με πλουμιστό εστιατόριο και bar όλα τίγκα στο ανατολίτικο hip και με εκατοντάδες μικρούς Βούδες να σε παρακολουθούν από παντού.


Το ίδιο flamboyant deco θα βρεις και στη σουίτα σου: βούδες, δράκοι, φανάρια και όλα τα απαραίτητα για να ονειρευτείς μοναχούς σαολίν να σε κυνηγάνε μέσα στα στενά της Stare Mesto.
Η σουίτα σου θα σου κοστίσει από 1200 μέχρι 2000 έουρος, αλλά στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το μασάζ στο δωμάτιο και οι γκουρμεδιές που θα παραγγείλεις στο room service. Αν αυτό σου φαίνεται υπερβολικό, προτίμησε ένα απλό δωμάτιο και με 500 έουρος τη βραδιά, θα ζήσεις σαν το Μικρό Βούδα για μερικές μέρες στην Πράγα. Πριν κάνεις την κράτηση σου, δες περισσότερες Buddha-Bar Hotel φωτογραφίες με πολυελαίους, δράκους και κόκκινους τοίχους εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails