30 Σεπτεμβρίου 2009

Διανυκτέρευση στα βάθη της γης ;

Τα ορυχεία είναι μέρη σκοτεινά που οι άνθρωποι σκάβουν και σκάβουν όλο και πιο βαθειά, ψάχνοντας και ψάχνοντας άπληστα. Είναι μέρη υγρά και τρομακτικά που εργάτες με κράνη και φωτάκια στο κούτελο πηγαινοέρχονται με τις αξίνες και τρώνε σάντουιτς με τόνο και μαρούλι. Τα ορυχεία δεν είναι μέρη για ένα ρομαντικό βράδυ a deux... Αντίθετη άποψη έχουν προφανώς οι διαχειριστές του θαυμαστού Sala Silver Mine στη Σουηδία, οι οποίοι,τώρα που οι εκσκαφές, οι αξίνες και τα σάντουιτς έχουν σταματήσει να ανεβοκατεβαίνουν, πήραν το παλιό ορυχείο και το μετέτρεψαν σε ωραιότατη attraction με περιπάτους, ξεναγήσεις, events και περιπέτειες (ναι, ναι, τα κάνουν κάτι τέτοια στις Ευρώπες...).


Και αφού το σκέφτηκαν καλά και αναρωτήθηκαν "τί θα ήθελε περισσότερο ο επισκέπτης μας;" έφτιαξαν μία φουλ ρομαντική σουίτα στα βάθη της γης! Στα 155 μέτρα βάθος, μέσα στις ανατριχιαστικές σπηλιές του ορυχείου και περιτρυγισμένοι από λίμνες, σπηλιές και σκιές θα ζήσετε τα δυο σας μία βραδυά αξέχαστη.
Ο ειδικός ξεναγός θα σας κατεβάσει στον πυρήνα της γης και αφού σας δώσει ένα καλάθι με καλούδια θα σας αφήσει εκεί και θα επιστρέψει στο επίπεδο των ζωντανών. Δηλαδή 155 μέτρα πάνω από σας. Α ναι. Θα σας δώσει και ένα γουόκι τόκι.
Τί εννοείς "τί να το κάνετε το γουόκι τόκι";
Εσύ θα κοιμόσουν εκεί;


Δες λίγη ακόμα περίεργη Σουηδία.

2 σχόλια:

  1. πολύ πρωτότυπο. Φαντάζομαι τον ξεναγό όταν έχει επιστρέψει στο επίπεδο των ζωντανών να λέει μέσω του γουόκι τόκι : "α ξέχασα να σας πω, το όνομα της αρκουδίτσας που της αρέσει να κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι είναι ..... α! ανεβήκατε κιόλας;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30.9.09

    εγώ φαντάζομαι διάφορα όπως:
    α. σου πέφτει το γουόκι τόκι στη λιμνούλα παραδίπλα.
    β. χαλάει το ασανσέρ
    γ. να μην πω το τρίτο που ξεκινάει από σει και τελειώνει σε σμος. Να μην το πω. Απαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails